ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ωΜΕΓΑ αω ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ.

Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ α ω ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΩΣ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ: ΚΥΚΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.

Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3 ΤΡΙΤΟ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ Ο ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙωΤΑ.

ΤΕΡΜΑ Η ΛΗΘΗ. ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΝΟΗΣΗ, Ο ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ. ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ (ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ). ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.

Ο,ΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΣΕΛΙΔΕΣ

97