ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΡΟΜΒΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΣ 3 ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΡΟΜΒΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ αω ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΩΣ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ: ΚΥΚΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.

Η ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΡΟΜΒΙΚΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3 ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΦΕΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΤΦΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ‘Η ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΣΧΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

Ο,ΤΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΕΞΑΡΤΗΜΑ, ΚΛΕΙΔΙ, ΕΡΓΑΛΕΙΟ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, ΦΥΤΟ, ΖΩΟ, ΠΕΤΡΑ, ΝΕΡΟ, ΑΕΡΑΣ, ΓΑΙΑ, ΑΣΤΡΑ, ΦΩΤΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, (ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ), ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΗΣΗ, ΝΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ‘Η ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ.