ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ "ΕΠΗ" ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Ι ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ. ΕΠΕΙΤΑ, Η Ι ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 8 ΟΧΤΩ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ, ΟΙ ΡΙΖΕΣ, ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

ΣΕΛΙΔΕΣ

254