ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΩ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΟ ΑΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΩ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΟ ΑΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Η αω ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ. ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ (ΟΠΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ = ΙΩΤΑ).

ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ. ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ, ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΤΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑ ΗΡΙΔΑΝΟ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΤΑ ΤΗΣ αω ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΩ.

ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΝ.

ΣΕΛΙΔΕΣ

27