ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ

Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ

Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ Ι ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΕΙΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΑΣ. 
 

 

ΣΕΛΙΔΕΣ

594