ΟΛΟΤΗΤΑ Ι ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ-ΜΗΔΕΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι Ο ΕΝΑΣ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι

ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΗΔΕΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΣΧΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΕΣΥ.

Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΡΟΠΟ: ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ, ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ, ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ, Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΥΣ, ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΑ, ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΦΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

ΣΕΛΙΔΕΣ

15