ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΛΦΑ ΣΕ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΟΚΤΑΓΩΝΟ

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΛΦΑ ΣΕ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΟΚΤΑΓΩΝΟ

ΤΟ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΕΣ ΟΚΤΑΓΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ 7 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.

ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΟΓΗ ΧΡΗΣΗ ‘Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΛΗΘΗ ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 48 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΑ (ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΜΑΣ) ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΙΞΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ, ΤΑ 48, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 48 ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗΣ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΩΝ 7 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΔΙΩΝ.

ΣΕΛΙΔΕΣ

9