ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ αω

ΣΥΣΤΑΣH ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΩ

ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ αω ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ κΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΝΕΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, ΘΕΟΓΟΝΙΚΩΝ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΝ κΑι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΤΩΝ αΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ.  ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΟΣ.

ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΥΜΒΟΛΑ, (ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ, ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΔΙΓΑΜΑ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΟΛΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΣΕΛΙΔΕΣ

35