ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΛΦΑ

ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΛΦΑ

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ αΛΦΑ, ΠΟΥ ΕιΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΧΕΙ 7 ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ωΜΕΓα ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΦΤΑ 7 ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ 7 ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΞΑΝΑ, ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 10%. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ 10%. ΔΙΟΤΙ ΤΟ 10%  ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΕΑΝ ΚΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ‘Η ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΩΣ ΕΚΠΤΩΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90%. ΤΟ 10% ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΦΑΙΡΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (10%) ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 90%. ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ 10% ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ. ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10%, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ. ΕΣΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΩΚΟΥΝ. ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙωΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ!

ΣΕΛΙΔΕΣ

17